Сторінка 3 – Відгуки - Eden Foods, Organic Garbanzo Beans, 16 oz (454 g) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 26.08.2023
48
0
0
34
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Корейська

Щоб збільшити споживання білка та полегшити симптоми менопаузи, я вперше купила нут, щоб спробувати нут, який підтримує фітоестроген і прогестерон. У Кореї так багато дешевих продуктів, але для того, щоб купити нут без ГМО, органічний і надійний, iHerb, який має надійні відгуки та бренди, був найкращим вибором. Як бачите, розмір упаковки дуже маленький, милий і акуратний. Також на звороті написані рецепти та рецепти нуту. Він занадто малий? Однак при замочуванні у воді на ніч він збільшувався в об’ємі в 3-5 разів. Вода, в якій замочують квасолю, виділяє лектин, тому все це варто викинути. Викиньте воду, в якій замочували квасолю, добре промийте її, покладіть у каструлю для швидкого приготування, виберіть «блюдо для квасолі» і варіть 15 хвилин. Розкладаємо в невеликі пакети для зберігання, а деякі заморожуємо. Навіть без приправ на смак нагадує каштани, які можна їсти ложкою. Це дійсно добре, тому що воно повне поживних речовин. Це рекомендований продукт, який я планую знову замовити в майбутньому.

Опубліковано 24.03.2024
15
8
0
0
Опубліковано 22.03.2024
7
7
0
0
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Китайська (традиційне письмо)
ae0c1b94-612c-4122-8451-a255516ff49a
aiseimommy
Срібло
Опубліковано 5.12.2023
155
180
36
990
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Японська

Я просто замочую його у воді на ніч, потім варю в солі та зберігаю в пакеті на блискавці в морозильній камері. Завдяки цьому ви можете швидко взяти потрібну кількість, коли захочете його використати, і використовувати для салатів, макаронних виробів, рагу, закусок і закусок! Корисно мати можливість заморожувати приготовлену їжу та використовувати її для ланч-боксів, а також легко збагачувати її поживними речовинами. Одного разу я використовував його деякий час, а решту залишив, не повністю закриваючи, і виявилося, що його з’їли комахи (як і очікувалося, він органічний!), але це спрацювало для мене, і я зміг знайти цей простий спосіб. Якщо я відварю його, поки він не стане м’яким, мої діти зможуть їсти його як закуску, або я можу носити його в пакеті Tupperware або на блискавці, а мій чоловік любить варити його круто і їсти шматочками. Оскільки він поставляється в закритому пакеті, термін придатності в закритому вигляді є лише орієнтиром, а оскільки він є джерелом білка, його можна запасати або використовувати як їжу для екстрених випадків. Нут не має смаку і поєднується з усім, тому ви можете використовувати його по-різному!

b86eab1d-4065-45bc-b199-95bf78a89a2c